Köpa husbil

Köp en husbil hos Alm Fritid i Enköping

Att investera i en husbil är ett stort beslut där det finns mycket att tänka på. På Alm Fritid i Enköping försöker vi göra processen så enkel och givande som möjligt för att du ska få husbilslivet som du drömmer om.   

Husbilar till Salu

För tillfället har vi inga husbilar till salu

Fundera på vilka behov du har av din husbil

Ta tid att fundera över hur du planerar att använda din husbil. Vilka är dina resmål? Hur många personer behöver den rymma? Ska du ha plats för bilbarnstolar eller hundbur? Vilka faciliteter och funktioner är viktiga för din komfort under resan?

Fundera på hur du planerar att använda husbilen.

Bestäm hur många personer som behöver ha plats

Identifiera vilka bekvämligheter och funktioner som är viktiga för dig

Sätt en realistisk budget

Överväg storlek på husbilen och hur lättkörd den behöver vara

Tänk på husbilens storlek och hur den påverkar din körning och möjlighet till parkering

Mindre modeller är lättare att manövrera och parkera, medan större modeller kan erbjuda mer utrymme och komfort.

Planera för underhåll och service

Ta reda på vad som krävs när det gäller underhåll och service

Kolla vilka garantier som täcker olika delar och system

Se över rutinmässig service och reparationer som kan krävas

Utforska våra husbilsmodeller

Vi är återförsäljare av följande varumärken och modeller……Vi säljer husbilar som varit i vår verksamhet i några år. Vi känner våra salubilar väl och vet att de är väl underhållna och servade enligt konstens alla regler. LÄGG TILL INFO om modeller, varumärken och/eller storlekar

Köp husbil med trygghet

När du köper en husbil från oss på Alm Fritid täcks du alltid av garantier. Du får en husbil som är servad och fukttestad inom rekommenderade intervall.

Vi testar alla husbilens funktioner och lämnar tre månaders garanti vid köpet, dessutom täcks husbilen av Rimors och Etruscos femåriga fuktgaranti.

Välj husbilen för dig

Välj en storlek som passar dina behov och din körvana. Små modeller är lättare att manövrera och parkera, medan större modeller erbjuder mer utrymme och komfort under långa resor. 

Vårt mål på Alm Fritid är att göra din dröm om att äga en husbil till verklighet. Kontakta oss för mer information eller för att se vårt utbud av högkvalitativa fritidsfordon. För dig som är osäker på vilken typ av husbil som passar bäst, är hyra ett utmärkt alternativ. Det ger dig möjligheten att utforska olika modeller och storlekar innan du bestämmer dig.

Villkor

Det här gäller när du köper husbil av oss
  • Vi känner husbilarna väl och har testat alla funktioner inför försäljningen. Vi lämnar tre månaders garanti!
  • Husbilarna omfattas av Rimors och Etruscos fuktgaranti.
  • Husbilarna är servade inom rekommenderade intervall och levereras med gasolen nybesiktad.
  • Vi är återförsäljare för Kama Fritid som är Nordens ledande tillbehörsgrossist inom husvagns- och husbilssektorn. Vi lämnar 10% rabatt på ett inköp hos Kama i samband med att du köper en husbil av oss.
  • På leveransdagen är husbilen tvättad och städad. Vi gör en noggrann genomgång av alla funktioner och du får självklart med all dokumentation som hör till bilen. Du är alltid välkommen att ringa oss för support även efter ditt köp.
  • Vi erbjuder finansiering i samarbete med Swedbank Finans.