Köp Easy Camper

Köp din Easy Camper i Enköping

Drömmer du om att äga din egen Easy Camper? Hos Alm Fritid i Enköping kan vi göra drömmen till verklighet.  Easy Campers är det ultimata tillbehöret till din pickup. Vi är sedan 2022 återförsäljare för Easy Campers, som tillverkas av S.Karosser i Dorotea. Produkterna är utvecklade och testade i Lappland. De har god isolering och vattenburen värme, vilket gör att de lämpar sig bra för fricamping året runt. Solceller och litiumbatteri är standard och vattenburen golvvärme finns i alla modeller utom i den allra minsta. Besök oss i Enköping för att ta del av vårt utbud av Easy Camper.

Easy Camper Camp 6 S SE 2024

Hemma på gården för omedelbar leverans

En populär modell med sidodörr.

Inredningen består av ljust trä och ljusa bänkskivor. Modellen är extrautrustad med utvändig dusch.

Övrig utrustning enligt ditt val.

550 760 kr inkl moms.

Easy Campers

Campers för beställning

ECO 200

Camp 6 S

Camp 8 S

Camp 8,5 C

Compact

Camp 6 S​ SE

Camp 8 S​ SE

Camp 8,5 S SE

Vill du köpa en begagnad camper av oss?

Begagnat till Salu

Vi säljer nu vår uthyrningscamper för att uppdatera till en 2024 års modell!

Kontakta oss för visning och mer info!

467 000 kr inkl moms.

Letar du begagnat? Skicka gärna ett mail med vad du söker så kan vi kontakta dig om vi får in ett lämpligt objekt!

Förmedling

Vi hjälper dig gärna att sälja din begagnade camper. Med vårt läge i Mälardalen har vi nära till många kunder. Vi hämtar campern hos dig och hjälper till med allt praktiskt runt en försäljning. Även för köparen blir det en trygg affär då vi erbjuder 3 månaders garanti och ger möjlighet till finansiering. Hör av dig till oss för mer info!

Easy Camper - Enkel och bekväm camping med din pickup

Hög kvalitet och hållbarhet

Våra Easy Campers är byggda för att hålla, med högkvalitativa material och en design som tål tuffa förhållanden. Med EPS-isolering och vattenburen golvvärme är du redo för alla väderförhållanden.

Utforska utan gränser

Med fyrhjulsdrift och hög markfrigång tar sig din Easy camper dit andra fordon inte kan nå. Utforska avlägsna platser och upplev naturen på dina egna villkor.

Personlig service och support

Vi finns här för att hjälpa dig att hitta den perfekta Easy Camper modellen för dina behov och önskemål. Besök vår anläggning i Enköping och ta del av vårt utbud av Easy Campers. Missa inte att du även kan hyra en Easy camper med vår pickup. Om du sedan köper en ny camper inom 30 dagar, drar vi av hyresbeloppet från köpeskillingen! Gäller hyra i upp till 5 dagar.

Easy Campers: Lättinstallerade mobila hem för alla pickuper

Drömmer du om att utforska avlägsna platser och områden utan att offra komforten? då är Easy Campers svaret. Easy campers modeller är lättviktiga och installeras enkelt bakpå din pickups flak för att du ska få en husbilssemester, utan husbilen.

Säker Montering på Fordonet

En Easy Camper monteras säkert på fordonet med hjälp av fästen som är fästa på takräcket och en släpvagnsdragmontering. Genom att använda två monteringspunkter säkras camparen tryggt på fordonet, och vikten fördelas jämnt för en säker och stabil körning. Camperns tyngdpunkt ligger precis bakom bakre däcken för ökad stabilitet.

Lättviktigt och Hållbart Konstruerade

Med strukturellt skumkärnade glasfiberpaneler är Easy Campers både starka och lätta. Aluminiumtrim runt kanterna skyddar mot lågt hängande grenar och ger extra hållbarhet för alla dina äventyr.